2900garagen

2900garagen:
Skab dit eget værk eller lad dine børn skabe deres eget værk eller værker. Konceptet er at du kommer forbi garagen og henter 1 kilo ler (for 400 kroner) og så sidder du eller I derhjemme og laver jeres skulpturer.
Senere afleverer du/ I dem i garagen igen og de bliver brændt. Processen fra aflevering af jeres værker til de kan afhentes igen tager 4-8 uger.
Fotografierne på denne side viser hvordan uglaseret ler ser ud.
I kan vælge mellem 3 forskellige farver ler, – hvidt, brunt og sort og I kan lave lige så mange værker som man I kan presse ud af et kilo ler.  Det vil sige at det er OK, hvis Lille Ella sidder og ruller alt leret til små kugler. Det der er vigtigt, det e er at jeres værker er markeret med navn, initialer eller et andet genkendelig mærke.
Hvis du er interesseret i at lege med ler, så send mig en sms på 24 82 82 45.
I den forbindelse er det værd at vide at 2900garagen IKKE er en butik med faste åbningstider, dvs en forhåndsaftale med garagen om, hvornår du kan komme forbi og hente ler hos os i Hellerup er nødvendig. Du kan finde mere information og fotos på Instagram @2900garagen 

Jeg har åbnet 2900garagen, fordi jeg gerne vil give alle muligheden for at være kreative, men udover at jeg gerne vil booste ler-legen, så er jeg også kunstner og jeg laver selv skulpturer som jeg sælger, – disse kan ses på Instagram @pia.obel.