about me

Foto: I have a Dream (2018, Frederiksberg).

Mit formål er ALTID at skabe mere forståelse. At øge bevidstheden og skabe mere lighed og mindre frygt. Jeg forsøger at gøre det med min kunst, jeg forsøger at gøre det med Mis_forstaaet-podcast som jeg laver med min datter Laura, jeg forsøger at gøre det med mine moment to moment kort og jeg gør det med min personality hacker baseret profiling.
Min kunst er repræsenteret på denne side. Podcasten kan findes på alle podcastproviders og min profiling får jeg ikke rigtig reklameret for, men det er en jungiansk tilgang til hvorfor vi gør hvad vi gør. Jung var interesseret in det hele menneske – det vil sige en accept af, at vi også er det vi ikke vil være ved. Det vi prøver at skjule og profiling er en kortlægning af det vi er er aller bedst til, nemlig ens superpower, og så også det, der spænder ben for en. 
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at blive profilet eller at høre mere om det eller noget andet jeg har gang i. 

Testimonial:
Jeg vidste faktisk ikke helt hvad det med at få lavet en profil hos Pia gik ud på. Noget med at lære sin superpower at kende. Men jeg skal da lige love for, at det er en virkelig god gave at give sig selv eller en man holder af. At få en profil lavet og efterfølgende få coaching hos Pia, har gjort en meget stor positiv forskel i mit liv. For det første var det en skøn oplevelse at blive interviewet og bare kunne fortælle om sig selv mens Pia sad og lyttede interesseret til alt, hvad jeg fortæller. Gave nr. 2 kom, da jeg fik min profil fortalt af Pia. Jeg fik en a-ha oplevelse og en grundlæggende forståelse for, hvorfor jeg altid har følt mig misforstået. Gave nr. 3 kom, da Pia fortalte, hvad mit største talent var – og nej det var ikke det, jeg troede det var. Jeg var slet ikke bevidst om alt det jeg kunne, men nu kan jeg godt se det og værdsætter det hver eneste dag. Så ja jeg vil anbefale alle at få lavet en profil hos Pia. Det har ændret mit syn på mig selv og det er den største gave, jeg nogensinde kunne give mig selv.                       Maibritt, kollega, april 2021